West Kruiskade, Rotterdam

Op de rand van het centrum van Rotterdam staan hypermodern vormgegeven gebouwen tegenover oude gebouwen van begin twintigste eeuw. Hier komen niet alleen twee architectuurstijlen bij elkaar maar ook verschillende culturen.

Het stationsgebied grenst aan de West Kruiskade; dat is een multiculturele buurt waar veel mensen van Chinese afkomst wonen en werken. In deze omgeving staan de kantoren van grote ondernemingen als Unilever en Cool Blue; je kunt er ook naar de bioscoop, de Schouwburg of de Doelen.

De foto. De oude en nieuwe architectuur samen met het intensieve gebruik van de omgeving wilde ik in beeld brengen. De foto is genomen onder de overkapping van een Chinees restaurant. Je ziet de bioscoop en de Doelen.

Meer foto’s van de Kruiskade en omgeving.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.