Molen De Walvisch, Schiedam

De molens in Schiedam zijn tussen 1700 en 1800 gebouwd. Ze zijn de hoogste ter wereld en ook voor het toerisme belangrijk.

Omdat de molens al zo oud zijn is regelmatig onderhoud noodzakelijk; aan de Nieuwe Haven wordt molen de Walvisch momenteel gerenoveerd. Om geen last van het wisselvallige weer te hebben is de molen ingepakt. Het ziet er bijzonder uit; je zou denken dat de inpakkunstenaar Christo aan het werk is geweest.

De foto. Bij verticale foto’s is het moeilijk om een mooie beeldvulling te krijgen. Je hebt te veel voorgrond en te veel lucht. De voorgrond kan je aantrekkelijk maken door iets extra’s in beeld te nemen; hier een deel van de brug. Bij de lucht moet je het hebben van de wolken.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.