Dansende bomen, Garderen

De Veluwe is elk seizoen de moeite waard om te bezoeken. Over de heide en in de bossen kan je heerlijk wandelen en fietsen; onderweg kom je pittoreske plaatsjes tegen en er zijn tal van leuke eetgelegenheden.

Garderen, een klein dorpje in de buurt van Putten, grenst aan het Speulder- en Sprielderbos. In die bossen vind je grillig gevormde bomen die lijken te dansen. Nu in de herfst, met de oranje en gele kleuren, ziet het er ook geweldig uit.

De foto. De sfeer in het bos was op de bewolkte dagen niet zo bijzonder; het bos leeft niet en heeft weinig kleur. Toen de zon doorbrak ontstond een ware kleurenpracht. Bij natuurfoto’s krijg je diepte als er wat op de voorgrond staat. Door een laag opnamestandpunt te kiezen kon ik de afgebroken takken als voorgrond gebruiken van de dansende bomen.

Meer foto’s van Garderen en omgeving.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.