Viaducten en bruggen, Schiedam

Schiedam ligt aan de Maas en wordt op veel plaatsen doorsneden door waterwegen. De stad ligt ook aan de A20, de spoorlijn naar Amsterdam en de metrolijn naar Spijkenisse. Deze voorzieningen passeren het water over bruggen en viaducten.

Net voorbij station Schiedam Centrum komen de spoorlijn, tram en metro bij elkaar. Veel beton, water en weinig groen. Hier en daar wat kleur van een tegelwand, een stoplicht en graffiti.

De foto. Alles moet op de foto. Ik heb een plaatje waar ook de tram op staat; die trekt te veel de aandacht weg van het grotere geheel dat ik wil laten zien. Nu zijn het alleen de betonconstructies, lucht en water; de foto is zo mooi in balans. Omdat het zo’n grauwe dag was heb ik de foto wat extra contrast meegegeven.

Meer foto’s van de viaducten.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.